Spørgsmål til et af vores kurser - ring endelig på +45 51 92 96 89|info@lykkell.dk

Sådan løser du gåderne i dit liv [Nyhedsbrev 2018 #2]

//Sådan løser du gåderne i dit liv [Nyhedsbrev 2018 #2]

Sådan løser du gåderne i dit liv [Nyhedsbrev 2018 #2]

Ved du hvem du er……?

Altså sådan virkelig hvem DU er?

Og vidste du godt, at du er så meget mere end dit navn, din uddannelse eller din arbejdstitel – som rigtig mange nøjes med at identificere sig med?

Du er endda også meget mere end blot et produkt af dit biologiske ophav.

Ooohh shit…..Sherlock!

Som barn elskede jeg (Kristine) at lege hemmelig agent. Jeg levede mig meget livagtigt ind i, at jeg var på farlige missioner, hvor jeg udspionerede alt og alle.

Arketypen her, som allerede var meget aktiv i min adfærd helt fra barnsben, er Detektiven.

Så fra en tidlig alder, var jeg meget nysgerrig og opsat på at finde ind til sandheden bag de løgne jeg altid har kunnet lugte på miles afstand.

Som 12 årig fik jeg færden af en kæmpe løgn..…..en løgn der fik hele min identitet og følelse af hvem jeg egentlig var, til at vakle.

Hvad det var for en løgn, løfter jeg sløret for i videoen her (klik på billedet herunder):

Billede af Kristine Lykkell

Identitetskrise

Rigtig mange både kvinder og mænd oplever flere gange gennem deres liv, at komme i den ene eller anden form for identitetskrise.

Jeg havde som sagt min første som 12 årig. Men da jeg som 29 årig blev mor, blev den udfordret igen.

Jeg havde gået og forestillet mig, at så snart jeg stod med mit nyfødte barn i armene, ville den her altoverskyggende moderfølelse skylle ind over mig………..og som med et knips i fingrene ville gøre mig til den her tålmodige, rummelige, kærlige og konstant overbærende person.

Jeg troede, at jeg over natten ville blive autodidakt mester i at bage speltboller og have både tid og lyst til at leve mit liv i den her moder rolle, og bare vie mit liv og hele min eksistens til det her lille menneske jeg havde skabt og givet liv til……..

Men det skete bare ikke………..jeg fik ikke på magisk vis udløst alle de her kvaliteter, som hører sig Moderarketypen til, og som jeg troede af sig selv ville manifestere sig i min adfærd.

Jeg holdt ikke lige pludselig op med at være mig, som jeg jo lidt havde gået med en forventning om.

Men hvem pokker var jeg egentlig? Det spørgsmål kastede jeg mig ud i at finde svaret på.

Og endnu engang kom Detektiv arketypen mig til gode.

Med den som hjælp, iværksatte jeg et indre efterforskningsarbejde og fik researchet mig frem til den her metode, som jeg i dag er uddannet i og kan facilitere andre med.

Alt sammen for at blive den bedst mulige udgave af mig, så jeg kunne blive 100 procent autentisk i min rolle som mor.

Ikke som den jeg troede jeg skulle være som mor, men som den jeg dybest set er, og som er i overensstemmelse med de værdier jeg har.

I sandhedens time – tid til refleksion:

I vores refleksionsspørgsmål i denne omgang, kan du så småt begynde at finde brikkerne til at kunne opklare din identitet.

Som modtager af vores nyhedsbrev får du hver gang spørgsmål til refleksion der er designet til at udvikle og træne din bevidsthed.

I løbet af et helt år bliver det til et helt kursusforløb i sig selv.

Så meld dig gerne til nyhedsbrevet, hvis du ønsker at gøre brug af dette kursusforløb.

Det er selvfølgelig helt frivilligt, om du vil give dig i kast og reflektere over spørgsmålene her.

Men har du sat dig for at følge den bevidsthedstræning der vil være i hvert nyhedsbrev, så vil vi anbefale dig at dedikere en notesbog til formålet, så du kan gå tilbage og følge din udvikling og få et gensyn med de tanker du får gjort dig.

What’s next:

Vi har jo lovet en beskrivelse af Detektiv arketypen. Den er som sagt genial at alliere sig med, når du skal lave dit indre efterforskningsarbejde og blive i stand til at opklare mysterierne i dit liv og finde ud af hvem du dybest set er. Klik på billedet herunder for at se videoen om Detektiven.

Video om Detektiven

I næste nyhedsbrev skal vi tale om healing af gamle sår, da healing er en medvirkende faktor til at man kommer til at have en følelse af oprejsning.

Men det kommer du til at høre meget mere om næste gang.

Kærlige hilsner fra
Kristine og Jeppeh

Billede af Kristine og Jeppeh Lykkell

By |2018-05-29T11:27:58+00:00februar 4th, 2018|Arketyper|0 Comments

About the Author:

Jeg hedder Kristine Lykkell og er certificeret arketypekonsulent fra Caroline Myss' uddannelsesinstitut CMED i Chicago, USA. Jeg er den primære forfatter til blogindlæg på vores hjemmeside. Jeg elsker at skrive og formidle min viden omkring arketyperne og den visdom som de repræsenterer. Jeg er af natur meget nysgerrig, og det er meget af drivkraften bag de ting og emner jeg skriver om. God læselyst. Kærlig hilsen Kristine

Leave A Comment