I år har vi valgt at gøre noget nyt.

Helt nyt.

Og hvad er det, tænker du nu. Eller det håber vi i hvert fald.

Det kommer vi til lige om et øjeblik….

Men først en lille omvej for at varme op.

Da vi blev forældre for første gang i 2006, satte det gang i en identitetskrise, som vi aldrig havde oplevet før.

Pludselig stod vi med ansvaret for en lille baby, samtidig med at vi skulle forholde os til os selv, vores følelser og en ny tilværelse.

Det var en overgangsfase fra et stadie i livet til et andet – en slags arketypisk død og genfødsel – hvilket vi slet ikke vidste på det tidspunkt.

Vi vidste, at vi skulle gøre noget ved det, og snakke med nogen der kunne hjælpe os, og som havde forstand på vores situation.

Så det gjorde vi. Både med læger, psykologer, psykoterapeut og hele molevitten.

Så en dag i 2007 hørte vi om en kvinde ved navn Caroline Myss, som havde udviklet et system med noget der hed Arketyper, der kunne bruges til at identificere nogle mønstre i én selv. Det fangede vores nysgerrighed, så vi begyndte at studere det lidt nærmere, og fandt ud af, at Myss havde været i gang i mange år og havde skrevet flere bestsellere i USA, og i det hele taget været en meget produktiv dame.

I starten var det mest bare for vores egen skyld, at vi studerede hendes arbejde. Men senere opdagede vi, at vi kunne tage hendes online uddannelse i netop Arketyper, så det startede Kristine med i 2012. Jeppeh fulgte trop nogle år senere, så vi var et team, der kunne bruge og forstå dette værktøj og hjælpe andre mennesker med at gøre det samme.

Undervejs opdagede vi nemlig, at det var en lidt ensom proces, hvor det meste var hjemmestudier. Det var muligt at få lidt hjælp fra uddannet personale i USA, men der manglede stadig fornemmelsen af, at vi kunne læne os op ad nogen, der havde haft de samme udfordringer som os, og betrådt den samme sti, som vi nu var på vej ned ad.

Hjælpen er på vej (en udstrakt hånd – you name it!)

Så hvad gør vi ved det?

Vi har i årenes løb flere gange oplevet, at det kan være enormt svært for mennesker at komme i gang med det her arbejde.

Vi sætter venner, bekendte og klienter i gang med det, entusiasmen er enorm, men så sker der noget.

Det stopper. Som i helt tilstoppet.

Hmmm, tænker vi så. Hvordan kan det være?

Der mangler simpelthen en hjælpende hånd. Nogen eller noget man kan læne sig op ad og følges med hen ad den ukendte sti.

Det måtte vi da gøre noget ved. Som i rigtig meget ved.

Så vi har sørme udviklet et kursus/nyhedsbrev/hjælp/startpakke til dig der vil i gang med det her, men ikke ved hvordan.

Alt DU skal gøre er at tilmelde dig her på siden, så kan rejsen begynde.

Hvor skal vi rejse hen?