Spørgsmål til et af vores kurser - ring endelig på +45 51 92 96 89|info@lykkell.dk

3 grunde til at du skal lære at give slip [Nyhedsbrev 2018 #4]

//3 grunde til at du skal lære at give slip [Nyhedsbrev 2018 #4]

3 grunde til at du skal lære at give slip [Nyhedsbrev 2018 #4]

3 grunde til at du skal lære at give slip

”You can choose to get either bitter or better….” siger vores lærer og inspirationskilde Caroline Myss.

Men hvordan får du det bedre, når du er i en situation med al mulig grund til at blive eller forblive bitter og vred og såret?

Det gør du ved netop at træffe et bevidst valg om, at du vil noget andet end at dyrke dine sår, din smerte og bitterhed…..også selvom både din smerte og bitterhed kan være fuldt ud berettiget.

Og det er derfor det at give slip og tilgive kan være så forbandet svært, og kan kræve den her gode portion tålmodighed.

Så i processen af at give slip og blive i stand til at tilgive, kan det være meget nyttigt at alliere sig med energien fra Moderarketypen.

For det at kunne være din egen kærlige forælder eller kærlige moder kan hjælpe din healing af gamle sår rigtig godt på vej.

I videoen her kan du høre om Moderarketypen og den energi hun som arketype repræsenterer. Denne video vil også være startskuddet på vores sidetema om de feminine arketyper. Klik på billedet herunder for at se videoen.

Moder arketype

Bliv din egen kærlige forælder

At blive din egen kærlige forælder forudsætter, at du begynder at tage hånd om dit eget indre barn.

Dit indre barn repræsenterer det i dig der er særligt sårbart, og som har brug for beskyttelse og omsorg.

Barn arketype

I år er vi trådt ind i det 18 år i det nye årtusinde.

I forhold til Barnearketypen og dit indre barn, så er vi alle kollektivt, set med dette årtusinds briller på, trådt ind i myndighedens år.

Hvilket netop giver anledning til at gøre dig dit ansvar modent og håndtere den transformation der ligger i at gå fra være barn til at blive voksen. Og i den proces begynde at tage ansvar for dig selv.

Når det er rigtig vigtigt at blive din egen kærlige forælder, er det fordi du i den proces symbolsk begynder at tage et større personligt lederskab.

Dermed kan du blive et mere ansvarsfuldt og uafhængigt individ. Som netop er de overordnede temaer som barnearketypen handler om.

Men det kan være svært at gå fra én fase i dit liv til en anden.

For i den proces er der rigtig meget velkendt du er nødt til at give slip på. Dit indre barn kan have meget modstand på at give slip på det velkendte.

Selv dine sår og din smerte kan være velkendte faktorer i dit liv, særligt hvis du har båret på dem længe.

Men for at hjælpe dig selv og dit indre barn på vej til trygt at kunne slippe og tilgive dem eller det, der er årsagen til smerten i dit liv, er det vigtigt, at du er i stand til at tage Barnearketypen i hånden som dens kærlige forælder.

Giv slip, giv slip, giv slip

Citat om tilgivelse

Tilgivelse……..det lyder så nemt, men er faktisk rigtigt svært.

Det kan være svært at tilgive et menneske der har påført dig svigt og smerte og offergjort dig i sådan en grad, at det kan have påvirket hele din livskvalitet eller din tro på dig selv.

Så det at tilgive er ikke bare noget du beslutter, og bum så er det klaret.

Tilgivelse kan være en lang proces som vil kræve, at du først og fremmest indstiller dit mindset på det.

I vores nye kursus om Haters og Trolls får du en masse nyttig viden om, hvordan du kan håndtere og beskytte dig mod de angreb og den negativitet som den slags mennesker kan offergøre og smerte dig med.

Se mere om Haters og Trolls kursus her.

Og ja, selv de værste Haters og Trolls vil være rigtig vigtige at tilgive og slip på.

Ikke kun dem der huserer på internettet, men også dem der huserer blandt dine venner eller familie.

De 3 grunde til at du skal lære at give slip:

  1. Ved at holde fast i din smerte, giver du aldrig dine sår fred til at heale
  2. Så du ikke bliver bitter, men i stedet får det bedre
  3. Så du ikke sender din sjæl på falske missioner, som er situationer som hverken tjener dig selv eller andre

På gensyn i næste nyhedsbrev – og god fornøjelse med denne omgangs refleksions spørgsmål.

Spørgsmål til refleksion:

Som modtager af vores nyhedsbrev får du hver gang spørgsmål til refleksion der er designet til at udvikle og træne din bevidsthed.

I løbet af et helt år bliver det til et helt kursusforløb i sig selv.

Så meld dig gerne til nyhedsbrevet, hvis du ønsker at gøre brug af dette kursusforløb.

Kærlig hilsen
Kristine & Jeppeh

Ps: I sidste uge var vi i England på en helt fantastisk workshop med Caroline Myss. Her fik vi givet hende en personificeret udgave af Lærer Arketypen, og vi blev givet muligheden for at fortælle og vise hende al den kunst (illustrationer og musik) vi har fået lavet med inspiration fra hendes arbejde.
Hun var MEGET imponeret, hvilket vi sådan helt beskedent og med respekt for Jantelovens grimme ansigt, er intet mindre end fuldstændig vanvittige stolte af. Større ære og anerkendelse for vores arbejde kunne vi nok ikke få.

Billede af Kristine, Jeppeh og Caroline Myss

Husk, at du har mulighed for at købe et print af vores Arketypeillustrationer, som er en helt perfekt ting til ham eller hende, som du ønsker at give en særlig og personlig gave.

Vi sælger et print for kr. 129,- ex fragt. Og er du interesseret i at få fingrene i en eller flere af vores arketype illustrationer, så send os en mail på info@lykkell.dk

Du kan se vores udvalg af 95 forskellige arketyper via linket her:
Gå på opdagelse i vores arketypegalleri

By |2018-05-29T11:30:09+00:00marts 6th, 2018|Arketyper|0 Comments

About the Author:

Jeg hedder Kristine Lykkell og er certificeret arketypekonsulent fra Caroline Myss' uddannelsesinstitut CMED i Chicago, USA. Jeg er den primære forfatter til blogindlæg på vores hjemmeside. Jeg elsker at skrive og formidle min viden omkring arketyperne og den visdom som de repræsenterer. Jeg er af natur meget nysgerrig, og det er meget af drivkraften bag de ting og emner jeg skriver om. God læselyst. Kærlig hilsen Kristine

Leave A Comment